Garancia és gondoskodás

Az 1810-es cég termékeit a legmagasabb szintű technológia, minőség és dizájn jellemzi. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi garanciát kínáljuk.

Mosogatók

Az 1810-es cég normál háztartási használat mellett 75 évig garantálja, hogy mosogatói gyártási anyag- és gyártási hibáktól mentesek.

Vízcsapok

A magánlakásokban felszerelt összes vízcsapra 5 év garancia vonatkozik minden olyan mechanikai alkatrészre, amelyek normál használat mellett gyártási anyag- és gyártási hibáktól mentesek. Minden felületre 5 év garancia vonatkozik.

Általános információk

Reklamáció esetén a tulajdonos köteles bemutatni a vásárlást igazoló, adásvételi bizonylatot. Ez a garancia minden olyan alkatrészre vonatkozik, amely biztosítja a termék működőképességét. Az 1810 saját belátása szerint megjavíthatja vagy kicserélheti a Terméket vagy a termék megfelelő működésének helyreállításához szükséges alkatrészeket. Az 1810 fenntartja magának a jogot, hogy a termék vagy alkatrészének cseréje előtt megvizsgálja a termék telepítését.

Ez a garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatra vagy visszaélésre, a véletlen sérülésekre, horzsolásokra vagy karcolásokra, nem megfelelő telepítésre, nem szabványos használatra, hanyagságra vagy nem megfelelő karbantartásból vagy tisztításból eredő károkra. A garancia nem vonatkozik az alkatrészek normál kopására. Nem vonatkozik a szennyeződés vagy rajtunk kívül álló cselekmények által okozott károkra sem. Minden olyan termék vagy alkatrész, amelyet az 1810-es gyártási létesítményen kívül bármilyen módon javítottak vagy módosítottak, elveszíti a jótállást, kivéve, ha az ilyen beavatkozást előzetesen a 1810-nál írásban jóváhagyták. A garanciális csere nem tartalmazza a szállítás és az esetleges újratelepítés költségét.

A The 1810 Company által 
gyártott rozsdamentes acél mosogató és csaptelep általános ápolása

Mosogatók

Az elszíneződést és a legtöbb foltot a rozsdamentes acélon a felületén megtapadt lerakódások okozzák. Ezek mindig külső forrásból, és nem magából az acélból származnak. Az ilyen foltok gyakran „szivárvány-effektusként” láthatók, és teljesen elkerülhetők, ha használat után a mosogatóból eltávolítják a nedves tisztítószereket (törölközők, edények stb.), hogy elkerüljék a víz- és rozsdafoltokat.

A mosogató gondozásának egyik legjobb módja a Quean Clean tisztítószer (elérhető a www.queanclean.co.uk oldalon), amelyet szükség szerint használhat. Eltávolítja a zsírt és a vízkövet is. Tisztítás után javasoljuk, hogy alaposan szárítsa meg a mosogatót.

Nem ajánlatos

Mosogatáshoz műanyag tálakat használni, mert azok helyenként erősen megkarcolhatják a felületet Hosszabb ideig sót, ecetet, citrus gyümölcsleveket, mustárt vagy savanyúságokat hagyni a mosogató felületén, mivel ezek korróziót okozhatnak. Súroló hatású tisztítószerek, mint például fehérítők, súrolószerek vagy drótgyapot használata.

Vízcsapok

Ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a csap felületkezelését – a tisztítás legyen kíméletes, csak puha, enyhe szappanos ruhával öblítse le. Ha vízkő rakódott le a fúvóka körül, akkor egy kis ecsettel és egy kevés citromlével óvatosan tisztítsa meg – a maradék citromlevet feltétlenül öblítse ki a csapból.

Karcolás

A rozsdamentes acél mosogatókon megjelenő felületi karcolások csak ritkán nagyon mélyek, és az életkor előrehaladtával kevésbé észrevehetők. A rozsdamentes mosogató idővel patinásodik, és a beszerelés után egy évvel jobban fog kinézni, mint a használat első néhány hónapjában, ahogy a karcolások kisimulnak. Ebben a tekintetben minden rozsdamentes acél mosogató pontosan ugyanúgy viselkedik, függetlenül attól, hogy a The 1810 Company, akár egy versenytárs a gyártója. Javasoljuk a Quean Clean készítmény használatát, amely rendszeres használat mellett segít megőrizni a mosogató jó állapotát.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy műanyag tál mosogatásakor időnként a mosogató felületén karcolási nyomok keletkeznek. Inox krém – rozsdamentes acél felületek tisztításához, a ‘Quean Clean’ tisztítószer alkalmazása után. Ha az Inox krémet kívánja használni, nedves ruhával (pl. J-Cloth) körkörös mozdulatokkal vigye fel, hagyja megszáradni (fehér porrá), majd konyhai papírtörlővel törölje tisztára. Az Inox krém vízálló réteget hoz létre a mosogatón, ami elősegíti a víz könnyebb elvezetését.

Rozsdafoltok

A 1810 társaság rendkívül szigorú az acélbeszállítóitól elvárt minőséget és szabványokat illetően. A felhasznált anyag kiváló minőségű rozsdamentes acél, amely normál háztartási körülmények között kohászatilag nem rozsdásodó vagy korrodáló.
Tartalmazhat azonban a vízellátásból származó vasrészecskéket, amelyek gyakran megtalálhatók az újabb berendezésekben a csövek sérülésének következtében, esetleg a „drótból való” tisztítóbetétekből vagy szerszámokból. Az ilyen fűrészpor leülepedhet és letapadhat a mosogató felületén, és ha nem távolítják el, rozsdásodni kezd.

Ilyen esetben javasoljuk, hogy alaposan tisztítsa meg a mosogatót a Quean Clean készítmény segítségével. Ezt a terméket a mosogató felületére kell juttatni, és kemény nylon körömkefével péppé dörzsölni (kérjük, vegye figyelembe, hogy csupán a nylon mosogatókefe használata nem elegendő, mert a terméket a mosogató szerkezetének ráncaiba kell bedolgozni), és legalább harminc percig kell a mosogató felületén hagyni, majd alaposan le kell öblíteni.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ha a részecskéket nem távolítják el teljesen, akkor azon a helyen újra megjelennek. Ezért nagyon fontos, hogy tisztítás után alaposan szárítsa meg a mosogató felületét.

Ezt a folyamatot legalább naponta 7-10 napig kell folytatni, amíg a probléma meg nem szűnik. Ezt a problémát néha nagyon nehéz kiküszöbölni, és több próbálkozásra is szükség lehet, mire a mosogató visszatér eredeti állapotába.

Ceramica Puro kerámia és tűzkerámia mosogatók ápolása

Tisztítás

Az Ön új 1810-es kerámia mosogatója egy kiváló minőségű termék, amelynek felülete vízhatlan, és ellenáll a legtöbb háztartási tisztítószernek és vegyszernek. Termékeinket gondosan teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak. A normál tisztításhoz használjon nedves, tiszta törlőruhát.

Ha el kell távolítania a zsír-, szappan- és víznyomokat, használjon szabadalmaztatott fürdőszobai tisztítószert. Ügyeljen arra, hogy a termékek ne legyenek koptató hatásúak, mert használatuk esetén a termék fényes felülete fénytelenné válik. A felület fényét és a mosogató higiénikus tisztaságát megőrizheti, ha hetente kétszer hígított fehérítő oldatot használ, amelyet szivaccsal vagy puha ruhával visz fel és bő vízzel alaposan leöblít.

(MEGJ.: A fehérítő használatakor mindig körültekintően kell eljárni, olvassa el a gyártó használati utasítását.) Az erősebb vízkőlerakódásokat általában közönséges ecettel vagy hasonló ecetes oldatokkal távolíthatjuk el.

Fluorid tartalmú anyagok használatakor körültekintően kell eljárni. Mindig győződjön meg arról, hogy minden lerakódást eltávolított, még mielőtt károsítaná a mosogató felületét. A felületen lévő bármilyen makacs foltok folyékony vagy krémes fürdőszobai tisztítószerrel távolíthatók el. A vas- vagy alumíniumserpenyők vagy hasonló tárgyak által okozott nyomok speciális tisztítószerekkel távolíthatók el, mint például az „Astonish Oven and Cookware Cleaner”, amely a legtöbb szupermarketben vagy online a „www.astonishcleaners.com” címen kapható.

Gondoskodás

A mosogató üvegezett kerámia felülettel rendelkezik, ami nagyon erős, de éles fémtárgyak, például evőeszközök károsíthatják. Ügyelni kell arra, hogy ne sértse meg a mosogató felületét fém tárgyakkal.

A Purquartz mosogatók gondozása

A napi tisztításhoz bármilyen nem súroló hatású tisztítószert használhat. Minden használat után öblítse le és törölje szárazra a mosogatót egy tiszta, puha ruhával, hogy eltávolítsa a vízfoltokat vagy a szappanfilm lerakódásokat.

Foltok és apró karcolások eltávolítása:

Szokásos foltok – a közönséges foltok eltávolításához használjon enyhe súrolószert és puha súroló ruhát. Makacs foltok – nagyon makacs foltok esetén használjon 50%-os fehérítőt és 50%-os vizet tartalmazó oldatot. Hagyja állni az oldatot a mosogató alján egy órán át, majd dörzsölje le és alaposan öblítse le.

Fényesítés

A fényét visszaállíthatja nedves ruhával felvitt ásványolajjal.

Más:

A kalcium lerakódások eltávolításához használjon vízkőeltávolítót (a fehér kör a mosogató alja körül).

Öntapadó címkék eltávolításához: használjon acetont (körömlakklemosót).

Ne használjon:

1. hatású tisztítószert vagy súrolószert (pl. acélgyapot),
2. koncentrált fehérítőt,
3. kereskedelmi bázisokat, például ammónia és/vagy maró oldatokat,
4. a lefolyót blokkoló vegyszereket, amelyekhez a mosogatót vízzel kell feltölteni.
Megjegyzés: A folteltávolítót mindig először kis, nem feltűnő területen próbálja ki.

PVD mosogatók gondozása

Javasoljuk, hogy minden használat után tisztítsa meg a mosogatót szappanos vízzel. A szárításhoz használjon puha ruhát vagy szivacsot. Ez megakadályozza a vízfoltok és ásványi lerakódások képződését a mosogató felületén.

1. Soha ne használjon acélgyapotot a mosogató tisztításához (mert az acélgymaradványokat hagyhat a mosogatón, ami korróziót okozhat).
2. Ne használjon súroló hatású és agresszív vegyszereket.
3. Ne használjon koncentrált vegyszereket vagy fehérítőt.
4. Kerülje a mosogató hosszan tartó érintkezését közönséges acéledényekkel (pl. konzervdoboz), mivel ezek a mosogató rozsdásodását és elszíneződését okozhatják.
5. Kerülje a gyümölcsökből, gyümölcslevekből, sóval, teászacskóból stb. származó savakkal való hosszan tartó expozíciót, mert ezek foltokat hagyhatnak.
6. Ne hagyjon folyékony szappant, kézfertőtlenítőt stb. a felületen, mert ezek foltokat hagyhatnak.

Értékesítés utáni kérdések

Még érvényes a garanciája a 1810-es mosogatójára vagy csapjára? Ha igen, forduljon a kereskedőhöz, aki elküldi az Ön nevében a „Garancia alatt” űrlapot az 1810-es cégnek.

A 2017. június 1. előtt vásárolt csaptelepekre a 2 éves garancia már nem vonatkozik. Az ezen dátum után vásárolt akkumulátorokra 5 év garancia vonatkozik. Az 1810 normál háztartási használat mellett 75 évig garantálja, hogy mosogatói gyártási anyag- és gyártási hibáktól mentesek.

Bevásárlókosár (0)

Kosár