CURVATO TRIO VÍZSZŰRŐ CSAP

532.20 569.34  ÁFA-val

Tartalmazza a Neoperl levegőztetőt és a rugalmas 3/8” tömlőt
Min. Üzemi nyomás – 0,5 bar
Ezt a szűrőt úgy tervezték, hogy akár 1000 liter tisztított friss ivóvizet biztosítson. Javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki a szűrőt, még akkor is, ha nem használta ki a teljes 1000 literes kapacitást. A szűrő aktív szenet használ a szennyeződések, például a klór és a rozsda eltávolítására. A szűrőt egyszerűen megnyomva és elforgatva cserélheti.

Cikkszám: N/A Kategória:

A modern és mérsékelten ipari Company Curvato Trio vízszűrős mosogatócsaptelep egy gyors módja annak, hogy konyhája modern stílust adjon. Ez a mosogató csaptelep stílusos felülettel készült, amely lehetővé teszi, hogy tisztának és fényesnek tűnjön. Nem súroló hatású levegőztetőkkel, valamint 3/8 hüvelykes rugalmas tömlővel érkezik. A csap belsejében lévő szűrőt úgy tervezték, hogy 1000 liter friss ivóvizet vigyen be a lakásba. A klórtól, rozsdától és minden szennyeződéstől mentes víz nagyon fontos az egészsége szempontjából. A szűrő cseréje ugyanolyan egyszerű, mint a használata. Gyorsan tolsz és fordulsz. Választhat króm vagy szálcsiszolt acél akkumulátort.

technikai paraméterek

  • Tartalmazza a Neoperl levegőztetőt és a rugalmas 3/8” tömlőt
  • Min. Üzemi nyomás – 0,5 bar
  • Ezt a szűrőt úgy tervezték, hogy akár 1000 liter tisztított friss ivóvizet biztosítson. Javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki a szűrőt, még akkor is, ha nem használta ki a teljes 1000 literes kapacitást. A szűrő aktív szenet használ a szennyeződések, például a klór és a rozsda eltávolítására. A szűrőt egyszerűen megnyomva és elforgatva cserélheti.