Szállítás és fizetés

 1. Szállítási feltételek

  1. a vásárló a következő szállítási lehetőségeket kínálja:
   1. Kiszállítás a Szlovák Köztársaságon belül
    1. Futár – 2,90 euró
     (Az árut futárral küldjük ki Önnek a megrendelésben megadott címre. A futár a kiszállítás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot.)
    2. Szlovák Posta * – 3,50 euró
     (Az árut a Slovenská poštán keresztül küldjük Önnek a megrendelésben megadott címre. Ha a posta nem éri el Önt a megadott címen, sárga jegyet talál a postaládában. Szállítási idő max. 3 nap a feladás időpontjától.) * Slovenská pošta – egyes termékek esetében ez a szállítás nem lehetséges.
    3. Szállítási szoba * – 2,40 euró
     (Az árut futárral küldjük ki valamelyik fiókjukba) * Postázás – egyes termékek esetében ez a kiszállítás nem lehetséges.
   2. Kiszállítás Csehországon belül
    1. Cseh futár – 5,90 euró
     (Az árut futárral küldjük ki Önnek a megrendelésben megadott címre. A futár a kiszállítás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot.)
  2. A raktáron lévő árut 7 napon belül szállítjuk. A raktáron nem lévő árut 20 napon belül szállítjuk. A raktáron lévő áruk szokásos szállítási ideje azonban a feladástól számított 1-3 nap.
  3. Ha a megrendelésben megadott áru nincs raktáron, értesítjük a vásárlót.
  4. A vevő köteles az árut a fuvarozótól átvenni. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, a csomagok számát, és eltérés esetén azonnal forduljon az eladóhoz.
  5. A számlát, adó bizonylatot e-mailben küldjük a megrendelésben megadott e-mail címre.
  6. Ha a rendelés leadását követő 5 munkanapon belül nem kapta meg az árut, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi megkeressük csomagját.
  7. Postaköltség a csomagolással együtt értendő.
  8. Ingyenes szállítás 40 € feletti vásárlások esetén.
 2. Árak és fizetési feltételek

  1. Az üzemeltető fenntartja a jogot az áruk árának változtatására. Az e-shopban feltüntetett árak változhatnak, és a vásárlónak nincs joga az előre egyeztetett ártól eltérő árat pótlólagosan kérni.
  2. Az e-shopban szereplő áruk árai és díjai ÁFA nélkül vannak feltüntetve (Nem vagyunk ÁFA fizetők).
  3. A vevő köteles az áru árát megfizetni. Az áru megrendelése és az azt követő vásárlás az e-shopon keresztül, az azon meghatározott lépésekkel, módszerekkel és sorrendben történik.
  4. a vevő a megrendelt árut az alábbi módok egyikén fizetheti meg:
   1. Fizetés banki átutalással SK6111000000002942086521 (Az árut azonnal kiküldjük Önnek, amint a teljes összeg jóváírásra kerül a számlánkon.)
   2. Kártyás fizetés (Az árut online fizeti a Kifizetés fizetési átjárón keresztül. Lehetőség van a bankgombok használatára is.)
   3. Utánvéttel * A megrendelt árut ajánlott levélben küldjük ki a rendelésben megadott címre. Az áru teljes összegét + postaköltség csak a küldemény átvételekor fizeted. * Egyes termékeknél nem lehetséges utánvét.
  5. A számlára történő fizetéskor legkésőbb három munkanapon belül kell a befizetést teljesíteni, ellenkező esetben a szerződés automatikusan megszűnik.

Bevásárlókosár (0)

Kosár